NSB Trafikkservice har kapasitet til å fjerne alt av graffiti på tog innen 24 timer 365 dager i året. Vi har dyp kunnskap om graffitifjerning og  vet hvordan man fjerner selv de vanskeligste malingsblandingene. 

Vi driver forskning og utvikling i samarbeid med vår kjemileverandør. Med vår kunnskap og erfaring fjerner vi uønsket maling med kjemikalier som er skånsomme mot både miljø og underlag.

Graffitiforsikring?

Vi anbefaler alle togoperatører å prøve coating, en overflatebeskytter som reduserer tid brukt på fjerning av graffiti med 50 til 90 prosent.

Coating er miljøvennlig, værbestanding og har selvrensende egenskaper. Det er ekstremt motstandsdyktig mot graffiti, riper, UV-stråler og kjemiske reaksjoner.

Alt som behandles med coating blir enklere å rengjøre. Belegget  forlenger levetid på togene, beskytter overflater mot slitasje og gjenoppretter glansen på overflater som gjennom årenes løp er blitt matte og slitte

Bussoperatører i Sverige og togoperatører i Tyskland bruker allerede coating for å forsikre seg mot graffiti, redusere kostnader på rengjøring og spare penger på langsiktige vedlikeholdskostnader.